Transport

Extra service
Vi vill göra livet lite lättare för dig! Här finner du våra service paket med transport.

Utkörning – Gävle city

Beställer du ”Utkörning – Gävle city” kör vi ut, monterar och hämtar utrustningen åt dig. Du slipper allt krångel och vi ser till att allt fungerar som det ska! Att boka ut-körning tillsammans med din utrustning lönar sig också oftast eftersom du slipper hämta, montera och eventuellt hyra släp.

Bra utrustning blir bättre med bra service!

Utkörning – Utanför Gävle

Beställer du ”Utkörning – Utanför Gävle” kör vi ut och monterar utrustningen åt dig. Vill du även ha hemkörning så ordnar vi det till samma pris som utkörningen och då monterar vi självklart ner allting. Du slipper allt krångel och vi ser till att allt fungerar som det ska! Att boka ut-körning med din utrustning lönar sig också oftast eftersom du slipper hämta montera, eventuellt hyra släp.

Prisbild
Beroende på omständigheterna kan kostnaden för utkörning variera. Priserna för leverans inom gävleborgsområdet startar från 390 kr. Kontakta oss för en offert.

Full service

Vill du ha kunnig personal på plats under hela eller en del av ditt event? Vi har god erfarenhet och hjälper dig med allt det tekniska. Oavsett om du ska ha fest, mindre spelning, presskonferens eller disco ser vi till att ljudet låter som det ska. Med kunnig personal bakom spakarna kan du fokusera på övriga delar av eventet och allt flyter på bättre.

Paketet kombineras med ett av våra ut-körnings paket.

Prisbild
Priset ligger normalt på 380 kr/h. Kontakta oss för en offert.

Finner du inte det du söker?
Vi på GefleNöje har erfarenhet av det mesta, kontakta oss angående ditt problem. Vi gör alltid vårat bästa för att lösa det!