Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/dynacord/public_html/geflenoje.se/wp-includes/blocks.php on line 20
Tekniktips för konferensen | GefleNöje

Tekniktips för konferensen

A och O på en konferens är att alla deltagare ska kunna se och höra budskapet som förmedlas. Informationen ska låta och synas bra i hela lokalen, så att även de som sitter längst bak kan följa med utan svårigheter.

En viktig kongress eller konferens får inte äventyras av bristfällig teknik. Det är därför av största vikt att noggrant tänka igenom vad som kommer att behövas under evenemanget. Detta dels för att slippa stress i sista minuten. Men framför allt för att kunna fokusera på syftet med konferensen istället för att behöva bekymra sig över sladdar eller kontakter.

Att prata inför en större grupp utan förstärkning är ansträngande för både föreläsaren och publiken. Men med en bra mikrofon och rätt högtalare kan ett normalt tonläge hållas. Bilder och diagram måste, i sin tur, kunna ses av alla, så att inget missas av personerna som sitter på sista bänkraden.

Hos GefleNöje vet vi vilken teknik som krävs för olika tillställningar. I vår maskinpark hittar ni allt ni behöver för både små och stora konferenser. Vi konsulterar gärna och vägleder er till den bästa utrustningen utifrån just era behov. Detta oavsett om ni bara behöver en mindre ljudanläggning eller en större totallösning med styrsystem, videoprojektioner och ljuseffekter. Vi har både färdiga paket och kan skräddarsy personliga kombinationer helt efter era önskemål.

Överlag är våra system kompakta och lätthanterliga. Men naturligtvis står vi gärna till tjänst vad gäller både transport och installation.

Funktionalitet och trygghet kommer alltid i första rummet när vi är delaktiga i ett event. Vi känner till branschen och arbetar målinriktat med både erfarna och oerfarna konferensarrangörer. Kort sagt kan vi teknik och gör allt för att underlätta jobbet för er. Kontakta oss för mer information om hur vi kan förverkliga era idéer!