Bröllopsdagen kommer att bli en dag ni alltid minns. En av de största dagarna i livet, som man berättar om för barn och barnbarn.

 

Men att gemomföra ett bröllop kräver mycket arbete. En bra planering är A och O för en lyckad fest. Vi på GefleNöje hjälper er gärna med vad vi kan. Tillsammans gör vi er bröllopsfest till det där lilla extra. Allt för att ni verkligen ska kunna njuta av dagen. För viktigaste av allt är förstås att det ska vara fantastiskt roligt att gifta sig!

Ljud, ljus och musikunderhållning är viktiga delar av kvällen. Talen ska höras bra, lokalen ska se festlig ut och alla ska ha det roligt på dansgolvet. Hos GefleNöje kan ni hyra allt ni behöver till er bröllopsfest. Vi har mikrofoner, högtalare, mixerbord, ljuseffekter, rökmaskiner och mycket mer.

Vi erbjuder bästa möjliga ljud i förhållande till vikt, storlek och pris. Våra ljudanläggningar är enkla och lätthanterliga. Naturligtvis står vi gärna till tjänst vad gäller transport, installation och instruktioner. Om ni är ute efter det lilla extra, så har vi även rörligt ljus, discoeffekter, stroboskop och laser i vårt utbud.

Ni kan naturligtvis låta CD-skivor, ett USB-minne eller en laptop stå för musikunderhållningen, men om ni verkligen vill höja stämningen så hjälper vi er hitta en duktig diskjockey som läser av publiken och får ut alla på dansgolvet.

 

Gör er stora kväll lite lättare och bekvämare. Lämna över en del av ansvaret till oss.
Vi hos GefleNöje lovar att göra allt som står i vår makt för att ni ska få en fantastisk, glädjerik och oförglömlig bröllopsfest!