Föreställ dig att du har bjudit in vännerna till årets fest. Maten var delikat, drycken smakar väl och stämningen är på topp. Alla är redo för några roliga timmar på dansgolvet. Men musiken hackar och högtalarna skorrar. Snacka om en förstörd kväll!

 

Något sådant får naturligtvis inte hända. Vi hos GefleNöje vet hur viktigt det är med bra ljud. Stämningshöjande musik under måltiden är en trevlig detalj som lyfter tillställningen ett extra snäpp. Om någon vill hålla ett tal är det ett plus om man kan koppla in en mikrofon. Att kunna njuta av sina favoritlåtar på dansgolvet är en självklarhet som man inte ska behöva fundera över!

Hos GefleNöje har vi stort utbud av passande ljudanläggningar. Behöver du utrustning till en födelsedagsfest med 30 inbjudna? Eller kanske snarare till en företagskickoff med 100 kollegor? Eller rent utav till ett disco med 200 besökare? Oavsett vad du är ute efter, så hjälper våra kunniga medarbetare dig att hitta rätt. Vi har både färdiga paket och kan skräddarsy lösningar helt efter dina önskemål.

Överlag är våra ljudsystem kompakta och lätthanterliga. Men naturligtvis står vi gärna till tjänst vad gäller både transport och installation.

Nu är det upp till dig att planera din fest! Vi har ljud- och talanläggningar, högtalare i olika storlekar, mixerbord, mikrofoner, stativ och mycket mer i vårt utbud. Om ni är ute efter specialeffekter kan vi även erbjuda rörligt ljus, rökmaskiner och lasershower.

Vi kan teknik och vet vad du behöver. Dessutom älskar vi musik och vet vad som krävs för att ett party ska få den rätta stämningen. Vi vill göra festen enkel och rolig för dig. Du ska bara behöva vara värd och umgås med gästerna.

 

Ljud och ljus fixar vi. Kontakta oss för rådgivning och mer information.