Installation

Ljud- och ljusutrustning kan användas för en mängd ändamål. För att få ut maximal effekt och garantera en lång livslängd är det viktigt att installationen utförs korrekt.

Det är där vi kommer in i bilden…

 

Eftersom vi dagligen hanterar ljud- och ljusutrustning ”på fältet” vet vi hur en korrekt installation skall göras. Våra tekniker känner till utrustningen och dess för- och nackdelar och vet hur den skall installeras på bästa sätt.

Vår erfarenhet har även lärt oss en hel del om människor och den mänskliga faktorn. Okunskap i kombination med ljud- och ljusutrustning är en vanlig felkälla – och vi har därför lösningar som minimerar möjligheten att göra fel. Vår målsättning är alltid att ”vem som helst” skall kunna hantera en anläggning utan några större förkunskaper.

Vi hjälper dig gärna med installationen ”från scratch”. Tillsammans går vi igenom era förutsättningar och tar fram ett fungerande förslag. Vi tar sedan hand om allt som rör installationen och du kan under tiden koncentrera dig på din kärnverksamhet. När installationen är klar går vi igenom den tillsammans. Vid eventuella problem i efterhand kan du kontakta oss dygnet runt för support och service.

För att se bilder från en del av de installationer vi utfört rekommenderar vi en titt i vårt galleri.

Välkommen med din förfrågan!

 

 

Finansiering

Vi erbjuder finansiering genom Wasa Kredit, kontakta oss för mer information eller läs mer här:

Läs mer om finansiering