På GefleNöje har vi gått ett steg längre än andra när det gäller att få nöjda kunder.
Högkvalitetstrategi – Unik trygghet som standard.

Oftast är det mjuka värden såsom personligt engagemang, svarstider på support, flexibilitet kring avtal och hur långsiktig leverantören är i sitt bemötande mot er som gör om ni är nöjda eller inte som kund.

Om du av någon anledning inte känner dig 100% nöjd, kontakta oss så hjälper vi dig med en retur/byte och ser till att du blir 100% nöjd! Självklart kommer vi att vilja ha en dialog med er kring hur vi kan försäkra oss om att ni kommer att bli nöjda framöver.

Varför lovar vi allt det här?
En anledning är att vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss. En annan att vi är så säkra på att vi kommer att ge dig precis rätt lösning för ditt behov, och utföra jobbet på precis rätt sätt, utan problem. Vår ambition är att du som kund ska vara fullständigt nöjd. Om du upplever att det finns något vi kan göra bättre vill vi gärna att du tar kontakt med oss så att vi kan utveckla vårt arbete.

Vår målsättning:
”Att erbjuda det absolut bästa förhållandet mellan pris, prestanda och kvalitet på marknaden ”

Ansvar- och sekretessgaranti:
GefleNöje garanterar att förtrolig information om uppdrag, order, kunder, och andra företagsuppgifter inte sprids vidare. Samtliga medarbetare har tagit del av och skrivit på avtal om sekretess, tystnadsplikt och lojalitet. Tystnadsplikten gäller även efter uppdragets upphörande.

Högkvalitetstrategi – Unik trygghet som standard

———-

Vi på GefleNöje arbetar med ljud, ljus, produktion och evenemang av alla de slag. Vi har utrustning för allt från stora konserter och evenemang till små talanläggningar och konferenser. Allt för att göra ditt arrangemang till en succé!

Om GefleNöje: Vi är företaget som älskar utmaningar och att jobba kreativt, både för oss själva och för våra kunder. På GefleNöje tror vi att den rätta kombinationen av hjärta och hjärna är det bästa verktyget för att kommunicera med våra kunders befintliga och nya målgrupper. Vi tror även att det är det bästa verktyget för att få kundens vision förverkligad.

Vi älskar teknik men förstår om ni har annat att tänka på. Genom att utgå ifrån era behov när vi väljer teknik får ni en lösning som kostar er mindre tid och pengar och som är lättare att underhålla och vidareutveckla.

GefleNöje – en engagerad partner
Vi ger våra uppdragsgivare optimala förutsättningar att nå ut till sin publik. Vår målsättning är att lämna tydliga avtryck och skapa en positiv känsla för såväl besökarna som arrangören av ett arrangemang, kalla det gärna vänskap eller kärlek.

Verksamhetens framgångsfaktorer är:
• Närhet till bred kompetens
• Förståelse för kundens affärer
• Proaktivt och affärsmässigt agerande
• Personligt engagemang och förtroende
• Fokus på kvalitet och professionalism
• Modern och välfungerande teknik

Ring oss så berättar vi mer!
Tel: 026-61 40 00

För mer information:
http://geflenoje.se
http://www.facebook.com/geflenoje