Gävleföretaget GefleNöje jobbar med konsertljud i absolut modernaste teknologin. Systemet heter Master-Audio Xcellence X210 och är utrustat med bl.a. inbyggda digitala processorer som kan fjärrstyras via Wi-Fi.

Systemet har nyutvecklade waveguide med banbrytande design som eliminerar alla problem med överkrossningar och klarar av hela registret även vid mycket långa avstånd.

Det är otroligt roligt att få vara med och aktivt följa den omfattande forskningen och utvecklingen av high-end produkter för professionella användare inom showbusiness. – Berättar Johan Lindberg, ägare för GefleNöje.

Master Audio X210 är ett Line Array system med unikt hög prestanda och korrekt återgivning. Jämför gärna X210 med vilket system som helst och upplev prestanda ökningen, X210 är ett Line Array system för användare som vill ha det bästa.

———-

Om GefleNöje: Vi är företaget som älskar utmaningar och att jobba kreativt, både för oss själva och för våra kunder. På GefleNöje tror vi att den rätta kombinationen av hjärta och hjärna är det bästa verktyget för att kommunicera med våra kunders befintliga och nya målgrupper. Vi tror även att det är det bästa verktyget för att få kundens vision förverkligad.

Vi älskar teknik men förstår om ni har annat att tänka på. Genom att utgå ifrån era behov när vi väljer teknik får ni en lösning som kostar er mindre tid och pengar och som är lättare att underhålla och vidareutveckla.

Vi på GefleNöje arbetar med ljud, ljus, produktion och evenemang av alla de slag. Vi har utrustning för allt från stora konserter och evenemang till små talanläggningar och konferenser. Allt för att göra ditt arrangemang till en succé!

Ring oss så berättar vi mer!
Tel: 026-61 40 00