Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/dynacord/public_html/geflenoje.se/wp-includes/blocks.php on line 20
Försäljning | GefleNöje

Försäljning

Eftersom vi dagligen arbetar med ljud- och ljusutrustning ”på fältet”,
vet vi vad som efterfrågas och vad som fungerar. Den kunskapen använder vi när vi rekommenderar produkter till våra kunder.

– Vi är återförsäljare för i stort sett samtliga kända varumärken som finns i branschen.

En del av de produkter vi rekommenderar finns med i vår webshop. Den kommer du till genom att klicka på ”köpa” i menyn ovan. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss – vi lovar att göra vårt bästa för att leta upp det åt dig!

För att du inte skall köpa ”grisen i säcken” kan vi oftast ordna en demo av den produkt du är intresserad av. Många produkter har vi på vår egen hyra, och har vi inte det plockar vi hem en testprodukt åt dig.

När du köper en produkt hos oss lämnar vi maximal support. Vid problem kan du kostnadsfritt ringa vår jour som har öppet dygnet runt! När du ringer något av våra kontorsnummer nedan kopplas du efter arbetstid direkt till jouren.

Ibland är det mer förmånligt att dela upp betalningen per månad istället för att lägga en stor summa kontant. Därför erbjuder vi leasing i samarbete med Wasa Kredit. I vår webshop kan du se ett finansieringsförslag för samtlig utrustning. Förslaget är inte hugget i sten – det kan anpassas efter dina förutsättningar så att du själv kan bestämma din månadskostnad.

Om du är osäker på vad du behöver och vill ha tips och råd är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar!
Telefon: 026-61 40 00

Finansiering

Vi erbjuder finansiering genom Wasa Kredit,
kontakta oss för mer information eller läs mer här:

Läs mer om finansiering